Over ons

KOBUS>NL is een landelijk netwerk van zelfstandige MKB bouwbedrijven gericht op hoogwaardige bouwkundige en technische dienstverlening.

We hebben een breed aanbod aan oplossingen, of het nu gaat om gebouwbeheer, bouwkundige aanpassingen of projecten; met een praktische aanpak garanderen wij uniforme afspraken, werkwijze én kwaliteit. Met onze 24/7 calamiteitenservice kunnen wij overal binnen één uur ter plaatse zijn. Uit ervaring zijn wij gewend de regie te voeren met als doel uw gebouwen in optimale conditie te houden, te verbeteren of uit te breiden.

KOBUS>NL richt zich op duurzaam onderhoud en werkt kostenbesparend. Uit ervaring zijn wij gewend de regie te voeren met als doel uw gebouwen in conditie te houden, te verbeteren of uit te breiden. Met ons netwerk bereiken wij heel Nederland. Bent u in het bezit van vastgoed dat lokaal, regionaal of landelijk is gevestigd en zoekt u 1 professionele partner? Dan is KOBUS>NL de oplossing!

 

Online Meldsystemen

In geval van storingen of calamiteiten biedt ons online meldsysteem tevens de mogelijkheid om op elk moment direct in te spelen op een actuele situatie. U bent dus altijd verzekerd van direct actie en snelle service.

 

MKB Ondernemersmentaliteit

Door het landelijke netwerk van zelfstandig en innovatieve MKB bouwbedrijven kunt u met een samenwerking met KOBUS>NL altijd rekenen op ondernemersmentaliteit. Deze benadering vertaalt zich in efficiency, flexibiliteit en maximale service aan de klant. Tevens kennen de KOBUS>NL bedrijven hun regio en spreken de taal van de streek. Het verenigen van deze aanpak in het landelijke KOBUS>NL netwerk biedt u dus korte lijnen en vooral betrokkenheid.

 

Praktische Regiefunctie

Samenwerking met Kobus staat voor maatwerkproducten en -diensten die zorgen voor een optimale conditie van uw gebouwen. Daarnaast bent u door onze regierol en praktische werkwijze, verzekerd van een efficiënte en betaalbare dienstverlening.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie